Veel voorkomende vragen (FAQ)

1. Wanneer start de bouw?
Op dit moment wordt het bestemmingsplan opgesteld en is de architect druk bezig met het tekenwerk. Het starten van de bouw is afhankelijk van het bestemmingsplanprocedure en wanneer de omgevingsvergunning ingediend wordt. Met deze werkzaamheden zijn we op dit moment druk bezig! Zodra we het een en ander afronden, kunnen wij u een indicatie geven over het starten van de bouw.

2. Wanneer worden beide fasen opgeleverd?
Dat is afhankelijk van het moment waarop aangevangen kan worden met de bouw. De bouw zal tussen de 12 en 16 maanden duren vanaf de start van de bouw.

3. Is er al een omgevingsvergunning (bouwvergunning) afgegeven?
Er is nog geen omgevingsvergunning aangevraagd. Wanneer de architect gereed is met het tekenwerk en het bestemmingsplan verder in het proces is, wordt de vergunning voor het bouwen aangevraagd. Deze aanvraag wordt door de gemeente worden beoordeeld.

4. Kan ik op de hoogte gesteld worden vanuit de gemeente over het gehele plan?
Jazeker, de gemeente verstrekt minimaal ieder kwartaal een nieuwsbrief van project ‘Het Zilt’. Hierin wordt er bijvoorbeeld een update gegeven over de inrichting (groenplan) van het openbaar gebied en over de gemeentelijke procedures. Via deze link: noordwijk.nl/hetzilt, kunt u zich aanmelden per e-mail om deze nieuwsbrief met actuele informatie rechtstreeks te ontvangen.

5. Kunt u enkele afbeeldingen laten zien van de reeds gerealiseerde woningen?
Met veel plezier zelfs! Zie onderstaand enkele afbeeldingen van eengezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen (Fase 1 en 2A)

 

    Staat je vraag er niet bij?

    * Verplichte velden.