Locatie

Rust, ruimte en prima bereikbaar

De Zilk zelf biedt dorps wonen, midden in de dynamische Randstad. Deze plek woont heerlijk rustig, terwijl je alles binnen handbereik hebt. Via de regionale N206 ben je per auto zo in Haarlem en Leiden. Of naar de kustplaatsen Noordwijk en Katwijk, met de mooiste zandstranden van Nederland voor de deur. Ook Amsterdam en Rotterdam zijn goed aan te rijden, onder meer via de A44. Idem dito voor Luchthaven Schiphol. Het openbaar vervoer is efficiënt geregeld met de streekbus van Arriva (lijn 57) tussen Leiden (NS-station) en Nieuw-Vennep (NS-station).

Situatie

130 energiezuinige appartementen en grondgebonden woningen

Fase 2 omvat 22 eengezinswoningen centraal gesitueerd in het bouwplan. Door de ruime opzet en grootte van de kavels, de vergelijkbare volumes en dezelfde, stijlvolle architectuur met aarde- en zandtinten vormen de woningen van “Het Zilt” een harmonieus geheel.
Het gaat hier om een compleet nieuwe woonwijk, vlakbij de doorgaande N206 en het schitterende natuurgebied van de Amsterdamse waterleidingduinen. Met alles in zich om uit te groeien tot een vitale woonambiance en een verrijking van De Zilk .

Het Zilt - Vogelvlucht - fase2

 Geïnteresseerd in wonen in Het Zilt?

Vul hieronder je gegevens in en maak kenbaar waar je geïnteresseerd in bent dan houden wij je op de hoogte middels een nieuwsbrief/e-mail:

* verplicht veld


Ik heb interesse in:

 sociale koopappartement sociale huurappartement vrije sector koopappartement vrije sector koopeengezinswoning