Locatie

Rust, ruimte en prima bereikbaar

De Zilk zelf biedt dorps wonen, midden in de dynamische Randstad. Deze plek woont heerlijk rustig, terwijl je alles binnen handbereik hebt. Via de regionale N206 ben je per auto zo in Haarlem en Leiden. Of naar de kustplaatsen Noordwijk en Katwijk, met de mooiste zandstranden van Nederland voor de deur. Ook Amsterdam en Rotterdam zijn goed aan te rijden, onder meer via de A44. Idem dito voor Luchthaven Schiphol. Het openbaar vervoer is efficiënt geregeld met de streekbus van Arriva tussen Leiden (NS-station) en Nieuw-Vennep (NS-station).

Situatie

130 energiezuinige appartementen en grondgebonden woningen

Na een succesvolle verkoop en realisatie van Fase 1 en 2, gaan we met ontzettend veel plezier verder met fase 3 en 4. Deze 16 eengezinswoningen zijn verdeeld over 4 blokken met elk 1 hoekwoning en 3 rijwoningen. Al deze woningen tellen 3 bouwlagen met in totaal tussen de 129 en 138 m2 woonruimte. Bij alle woningen kun je onder andere kiezen voor een uitbouw van de achtergevel, een andere verdiepingsindeling, een dakkapel, keukenopstelling en badkamerindeling. Voor dit bouwplan geldt een hoge ambitie voor duurzaamheid.

Het betreft hier één van de mooiere plekjes van de Bollenstreek. Landelijk gelegen met duin, strand en de grote steden binnen bereik. Rustiek gesitueerd aan de noordwestkant van het dorp, deels vormend de westrand van “Het Zilt”. Ideaal voor luxueus wonen in een groene omgeving.