Locatie

Rust, ruimte en prima bereikbaar

De Zilk zelf biedt dorps wonen, midden in de dynamische Randstad. Deze plek woont heerlijk rustig, terwijl je alles binnen handbereik hebt. Via de regionale N206 ben je per auto zo in Haarlem en Leiden. Of naar de kustplaatsen Noordwijk en Katwijk, met de mooiste zandstranden van Nederland voor de deur. Ook Amsterdam en Rotterdam zijn goed aan te rijden, onder meer via de A44. Idem dito voor Luchthaven Schiphol. Het openbaar vervoer is efficiënt geregeld met de streekbus van Arriva (lijn 57) tussen Leiden (NS-station) en Nieuw-Vennep (NS-station).

Situatie

130 energiezuinige appartementen en grondgebonden woningen

Na een succesvolle verkoop en realisatie van Fase 1 en 2, gaan we verder met Fase 3 en 4. In Fase 3 komen maar liefst 16 riante eengezinswoningen met ruime tuinen op het zonnige zuidwesten. Het nieuwe appartementengebouw van Fase 4 telt 18 sociale koopappartementen in combinatie met een supermarkt en G.O.E.D. (Gezondheidsvoorzieningen Onder Eén Dak). Het betreft hier één van de mooiere plekjes van de Bollenstreek. Landelijk gelegen met duin, strand en de grote steden binnen bereik. Rustiek gesitueerd aan de noordwestkant van het dorp, deels vormend de westrand van “Het Zilt”. Ideaal voor luxueus wonen in een groene omgeving.. Door de ruime opzet en grootte van de kavels, de vergelijkbare volumes en dezelfde, stijlvolle architectuur met aarde- en zandtinten vormen de woningen van “Het Zilt” een harmonieus geheel.

Het gaat hier om een compleet nieuwe woonwijk, vlakbij de doorgaande N206 en het schitterende natuurgebied van de Amsterdamse waterleidingduinen. Met alles in zich om uit te groeien tot een vitale woonambiance en een verrijking van De Zilk. Voor dit bouwplan geldt een hoge ambitie voor duurzaamheid.